Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Quizkandidaat confronteert Gert Verhulst met slechtbetaald Plopsa-baantje

13-11-2020, 13.53 uur

Gert Verhulst is in een tv-programma op hilarische wijze geconfronteerd met één van zijn oud-medewerkers. De bekende Studio 100-baas opereert als jurylid in de Vlaams versie van de tv-quiz De Slimste Mens ter Wereld. Kandidate Chibi Ichigo onthulde dat ze ooit gewerkt heeft in een Plopsa-park, waar Verhulst de eigenaar van is.

"Ik heb gewerkt in Plopsa Indoor Hasselt als Maya de Bij", vertelde zangeres Ichigo droogjes. De Plopsa-carrière van de kandidate was echter van korte duur, omdat haar voelsprieten voor problemen zorgden. "Toen werd ik ontslagen omdat die antennes continu tegen alle ouders botsten."

Het publiek en presentator Erik Van Looy lagen vervolgens in een deuk. "Plopsaland was iets te hoog gegrepen", concludeerde Verhulst cynisch. "Ik kreeg ook niet goed betaald", sneerde Ichigo terug.

Cabaretier
Toen de presentator zich afvroeg wie de vrouw destijds precies ontslagen had, begon medejurylid Marc-Marie Huijbregts zich met de situatie te bemoeien. "Het Rode Kruis denk ik", grapte de Nederlandse cabaretier.

Verhulst vestigde ooit een record in de populaire tv-show door elf opeenvolgende afleveringen niet uitgeschakeld te worden. Sinds vorig jaar is hij actief als jurylid. In de uitzending ging het ook nog even over de financiële malaise bij Studio 100 als gevolg van de coronacrisis. "Moet Kabouter Plop de prostitutie in?", wilde Huijbregts weten.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be