Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling annuleert oud-en-nieuwfeest

13-11-2020, 12.08 uur

In de Efteling wordt dit jaar geen oud en nieuw gevierd. Het attractiepark heeft besloten om de festiviteiten op oudejaarsavond voor het eerst sinds 2011 niet door te laten gaan. Die beslissing werd genomen in overleg met branchevereniging Club van Elf.

"Het besluit komt onder andere voort uit de gezamenlijke keuze van alle Club van Elf-leden om activiteiten die niet vallen onder de reguliere openstelling, zoals deze avondopenstelling waar men apart voor betaalt, te annuleren", laat de Efteling weten. De kaartverkoop was nog niet gestart.

De Efteling zal op 31 december 2020 tot 18.00 uur geopend zijn voor reguliere bezoekers. Verblijfsgasten mogen vervolgens nog het park in van 19.00 tot 23.00 uur. Alle grote attracties zijn dan geopend, met uitzondering van de Gondoletta. Souvenirwinkels en horecalocaties blijven dicht, behalve de eetgelegenheden rondom de kampvuren.

Aftelmoment
Het is de bedoeling dat vakantiegasten voor het aftelmoment teruggaan naar hun accommodatie. Tussen 22.00 en 23.30 uur zorgt de Efteling voor extra entertainment langs de route richting de vakantiehuizen en hotels. Bovendien worden speciale pakketten met oliebollen en champagne uitgedeeld.

Vorige maand liet de Efteling nog weten dat het oud-en-nieuwfeest wel zou doorgaan, maar zonder de gebruikelijke vuurwerkshow. In plaats daarvan zou er een lichtshow komen. "Die zal vanuit iedere plek in het park te zien zijn", beloofde men.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be