Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Spoorwegmuseum

Terugkijken: Sinterklaas verrast tijdens grote tv-show in Spoorwegmuseum

06-12-2020, 14.16 uur

Het Spoorwegmuseum in Utrecht was zaterdagavond het decor van een grote sinterklaasshow op NPO 1. Ruim één miljoen kijkers konden zien hoe Sinterklaas in het museum verrast werd met optredens en cadeaus. Onder meer Guus Meeuwis, Famke Louise, Jamai Loman, Britt Dekker, Richard Groenendijk, Ferry Doedens en Philip Freriks waren van de partij.

Daarbij kwamen de decors van Het Spoorwegmuseum veelvuldig in beeld. Verder verleenden presentator Matthijs van Nieuwkerk, justitieminister Ferd Grapperhaus en historicus Maarten van Rossem hun medewerking aan het programma, dat gepresenteerd werd door Dieuwertje Blok. Ze werd bijgestaan door Hoofdpiet Niels van der Laan.

De opnames vonden plaats op maandag 30 november. Het BNNVARA-programma met de titel Heerlijk Avondje voor Sinterklaas werd vorig jaar ook al uitgezonden vanuit Het Spoorwegmuseum, al bleef de rol van de toeristische attractie toen beperkt. De show is gratis terug te kijken via NPO Start.

Meer Het Spoorwegmuseum
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be