Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Studio 100 zendt Grote Sinterklaasshow dit jaar uit vanuit Plopsaland

12-11-2020, 21.51 uur | Reacties

Het nieuwe Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne wordt het decor van een feestelijke sinterklaasvoorstelling. Normaal gesproken is de De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 in november en december te zien in het Antwerps Sportpaleis. Nu de optredens vanwege corona niet door kunnen gaan, komt er een digitale versie.

Die wordt zondag 6 december om 11.00 uur uitgezonden vanuit het Plopsa Hotel, in samenwerking met de Belgische telecomprovider Proximus. Iedereen kan de show gratis online bekijken via Pickx.be. Proximus is al een tijdje de sponsor van het grote theater van Plopsaland, dat om die reden tegenwoordig Proximus Theater wordt genoemd.

"We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden", laat Studio 100-baas Gert Verhulst weten. "Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100-familie vieren."

K3
Bij de online show zijn Mega Mindy, Nachtwacht, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en K3 te gast. Waar Nederland op 5 december Sinterklaas viert, doen Belgen dat altijd een dag later.

Het verhaal van de show over de aankomst van Sinterklaas in het Plopsa Hotel, waar Samson en zijn nieuwe baasje Marie alles in gereedheid hebben gebracht voor de festiviteiten. Alles dreigt echter in de soep te lopen als blijkt dat er geen cadeautje is geregeld voor Sinterklaas zelf.

Meer Plopsaland De Panne