Efteling

Efteling lanceert souvenirlijn in samenwerking met Kruidvat

16-11-2020, 00.58 uur | Reacties

Bij de winkels van Kruidvat liggen vanaf vandaag speciale Efteling-souvenirs in de schappen. Het attractiepark en de drogisterijketen hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe souvenirlijn, bedoeld voor de sinterklaas- en kerstperiode.

Het assortiment bestaat onder meer uit zakdoekjes, ansichtkaarten, notitieboeken, handpoppen, doeboeken, uitvouwbare kastelen, kindersokken, drinkbekers, broodtrommels, kwartet- en dominospellen en voorleesboeken.


ZIE OOK: Te koop in de Efteling: werkend miniatuur van sprookje De Zes Zwanen

De schoencadeautjes staan in het teken van bekende Efteling-attracties en -figuren, zoals de Sprookjesbos-bewoners en Carnaval Festival-mascottes Jokie en Jet.

Kersthuisjes
Verder zijn er kersthuisjes van Holle Bolle Gijs (4,99 euro), Hans en Grietje (9,99 euro) en Roodkapje (9,99 euro). Die laatste twee geven ook licht. Tot slot verkoopt Kruidvat kerstboomhangers in de vorm van Hans en Grietje (3,99 euro), Roodkapje en Wolf (3,99 euro) en de Muzikale Paddenstoelen (2,99 euro).

De producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Daarnaast gaat Kruidvat Efteling-tickets verkopen met korting. Vanaf donderdag 19 november kunnen klanten een entreebewijs aanschaffen voor 33 euro, exclusief parkeerkaart. Dat is 5 euro goedkoper dan de actuele toegangsprijs op de officiƫle Efteling-site.ZIE OOK: Efteling verkoopt houten skyline als souvenir

Reacties