Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling lanceert souvenirlijn in samenwerking met Kruidvat

16-11-2020, 00.58 uur | Reacties

Bij de winkels van Kruidvat liggen vanaf vandaag speciale Efteling-souvenirs in de schappen. Het attractiepark en de drogisterijketen hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe souvenirlijn, bedoeld voor de sinterklaas- en kerstperiode.

Het assortiment bestaat onder meer uit zakdoekjes, ansichtkaarten, notitieboeken, handpoppen, doeboeken, uitvouwbare kastelen, kindersokken, drinkbekers, broodtrommels, kwartet- en dominospellen en voorleesboeken.

De schoencadeautjes staan in het teken van bekende Efteling-attracties en -figuren, zoals de Sprookjesbos-bewoners en Carnaval Festival-mascottes Jokie en Jet.

Kersthuisjes
Verder zijn er kersthuisjes van Holle Bolle Gijs (4,99 euro), Hans en Grietje (9,99 euro) en Roodkapje (9,99 euro). Die laatste twee geven ook licht. Tot slot verkoopt Kruidvat kerstboomhangers in de vorm van Hans en Grietje (3,99 euro), Roodkapje en Wolf (3,99 euro) en de Muzikale Paddenstoelen (2,99 euro).

De producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Daarnaast gaat Kruidvat Efteling-tickets verkopen met korting. Vanaf donderdag 19 november kunnen klanten een entreebewijs aanschaffen voor 33 euro, exclusief parkeerkaart. Dat is 5 euro goedkoper dan de actuele toegangsprijs op de officiƫle Efteling-site.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be