Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Video: Plopsaland toont eerste inversie van nieuwe spinning coaster

08-11-2020, 14.22 uur | Reacties

De nieuwe spinning coaster van Plopsaland De Panne krijgt een bordeauxrode baan met witte ondersteuningen. Nadat in september de steunpilaren arriveerden, zijn nu ook de baandelen aangekomen in het pretpark. De eerste inversie van de spectaculaire achtbaan werd afgelopen week gemonteerd, blijkt uit nieuwe beelden.

Plopsaland bestelde een zogeheten xtreme spinning coaster bij de Duitse fabrikant Mack Rides, met draaiende karretjes, twee lanceringen en vijf inversies. De opzienbarende attractie van 35 meter hoog haalt naar verwachting een topsnelheid van zo'n 90 kilometer per uur. In het voorjaar van 2021 vindt de opening plaats.

Het Belgische attractiepark blijft voorlopig gesloten vanwege de coronacrisis. In een korte YouTube-video houdt Plopsaland fans op de hoogte van de werkzaamheden. Daarin is te zien hoe naast de SuperSplash van Piet Piraat enorme steunpilaren zijn verschenen. Verder staat het geraamte van het stationsgebouw overeind.

Time Traveler
De naam van de achtbaan is officieel nog niet bekendgemaakt, maar als werktitel wordt Time Traveler gebruikt. Plopsaland koos voor een retrofuturistisch Frans thema met steampunkelementen. Het gaat om een investering van 15 miljoen euro.Meer Plopsaland De Panne
Reacties