Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlijn dumpt Donald Trump in afvalcontainer

04-11-2020, 12.17 uur

De vestiging van Madame Tussauds in Berlijn neemt alvast een voorschot op de Amerikaanse verkiezingsuitslag. Het wassenbeeldenmuseum in de Duitse hoofdstad heeft het beeld van de Amerikaanse president Donald Trump gedumpt in een afvalcontainer, onder het motto 'dump Trump'.

Dat laat de toeristische attractie weten op social media. "We maken alvast plaats voor de volgende president", staat in een ludiek Facebook-bericht. Trump was tot en met afgelopen zondag te zien in Madame Tussauds Berlin. Sinds maandag is de bestemming dicht vanwege aangescherpte landelijke coronamaatregelen.

De Amerikaanse verkiezingen zijn momenteel nog niet beslist. Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden gaan in veel staten nek-aan-nek.

Obama
De actie van Madame Tussauds is vooral symbolisch bedoeld: ongeacht de uitkomst zal het beeld van Trump waarschijnlijk onderdeel blijven van de tentoonstelling met belangrijke politici. Oud-president Barack Obama is bijvoorbeeld ook blijven staan.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be