Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Schommelschip uit Walibi duikt op in Attractiepark Rotterdam

03-11-2020, 13.23 uur

Het oude schommelschip uit Walibi Holland keert terug op een andere locatie. Ondernemer Hennie van der Most blijkt de attractie overgenomen te hebben voor zijn in aanbouw zijnde Attractiepark Rotterdam. Daar wordt het schip de komende dagen gemonteerd.

Schommelschip Hudson Bay werd begin 2016 verwijderd uit Walibi vanwege de komst van de achtbaan Lost Gravity. "In de tussentijd is de attractie helemaal opgeknapt", vertelt een woordvoerder van Attractiepark Rotterdam aan Looopings. Het 13 meter hoge schip van de Italiaanse firma Fabbri krijgt een plek aan de achterzijde van het nieuwe pretpark.

Attractiepark Rotterdam wordt gebouwd op de plek van een oude afvalcentrale. De opening is al regelmatig uitgesteld. Slechts één attractie - een draaiend restaurant van ruim veertig meter hoog - is al af. Eigenaar Van der Most hoopt dat in 2021 de overige attracties in gebruik genomen kunnen worden.

Spookhuis
Op dit moment wordt gewerkt aan een spookhuis, een reuzenrad, botsauto's, een bowlingbaan, een escape room, een minigolfbaan, een lasergame en een schietkraam. Het reuzenrad is afkomstig uit Walibi Belgium.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be