Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Kortingsactie: abonnement Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park voor 59 euro

05-11-2020, 21.21 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen is gestart met de jaarlijkse kortingsactie voor abonnementen. Een Gold-jaarkaart voor Slagharen is ook geldig voor Bobbejaanland, Movie Park Germany en verschillende andere Europese parken. Zo'n abonnement kost voor seizoen 2021 tijdelijk 59 euro in plaats van 76,90 euro, een korting van ruim 23 procent.

De Black Friday-korting geldt nog de hele maand november. Het Gold-abonnement geeft toegang tot en met 9 januari 2022. Voor Movie Park en Bobbejaanland geldt een limiet van vijf bezoekdagen per jaar. Verder krijgen abonnementhouders in Slagharen 20 procent korting bij restaurants en winkels en 15 procent korting op overnachtingen.

Ook kunnen ze gratis parkeren. Andere extra's zijn onder meer een gratis snackmenu, een gratis dromenvanger, gratis toegang voor opa's en oma's en toegang tot een speciaal evenement na sluitingstijd.

Zilver
Vorig jaar kostte een vergelijkbaar abonnement nog 55 euro. Een Zilver-jaarkaart - met minder extra's - kost tijdelijk 37 euro in plaats van 48,90 euro. Dat is slechts iets meer dan de prijs van een regulier entreebewijs in 2020: 29,90 euro.

Reacties