Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna gaat dicht voor betalende dagbezoekers

02-11-2020, 13.20 uur

In Vogelpark Avifauna worden vanaf vandaag geen betalende dagbezoekers meer toegelaten. Het dierenpark in Alphen aan den Rijn verwelkomt tot nader order alleen nog abonnementhouders en hotelgasten van Van der Valk Avifauna. Een groot deel van het park is gesloten vanwege coronamaatregelen en de uitbraak van vogelgriep elders in het land.

Zo moeten alle gebouwen en enkele gebieden en doorloopvolières dicht blijven. "Omdat de bezoekerstevredenheid hiermee afneemt en we niet de kwaliteit kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn, zullen we deze winter sluiten voor regulier betaald bezoek", laat Avifauna weten in een verklaring.

Het park heeft een moeilijk jaar achter de rug. "We hebben dit seizoen natuurlijk veel minder bezoekers ontvangen en daarmee minder inkomsten, waardoor we helaas afscheid hebben moeten nemen van een aantal medewerkers." Het management belooft dat de dieren nog steeds goed verzorgd kunnen worden. "Dat kunnen we met een minimale personeelsbezetting ook deze winter blijven doen."

Speeltuin
Men kijkt uit naar het voorjaar van 2021. Dan moet het volledige dierenpark weer opengaan, inclusief alle verblijven, de attracties in de speeltuin en de vogeldemonstraties. "We vragen uw begrip voor deze situatie en zien jullie graag snel terug."

Meer Vogelpark Avifauna
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be