Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt houten skyline als souvenir

02-11-2020, 11.36 uur

Efteling-fans die hun liefde voor het attractiepark niet onder stoelen of banken willen steken, kunnen een opvallend souvenir in huis halen. De Efteling verkoopt een houten woondecoratie in de vorm van de skyline van het park. Daarop staan iconische attracties als Fata Morgana, de Pagode, Symbolica en Baron 1898.

Ook onder meer Langnek, Max & Moritz, de Stoomtrein en de Gondoletta hebben een plek gekregen op het ontwerp. In het midden is entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen zichtbaar, met daaronder het oude Efteling-logo uit de jaren zestig en zeventig.

De skyline, uitgevoerd in notenhout, is 90 centimeter breed. Het decorstuk wordt met behulp van lasertechniek vervaardigd uit één stuk hout. De Efteling spreekt over "een echte blikvanger in je huis".

Houdertjes
Het souvenir kan ophangen worden aan de muur of neergezet worden met behulp van speciale houdertjes. Fans kunnen het product vanaf dinsdag 3 november voor 80 euro aanschaffen in Efteling-winkel Efteldingen. Abonnementhouders betalen op vertoon van hun pas 76 euro.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be