Mind Mystery

Oud-directeur Toverland aan de slag voor themapark Mind Mystery

30-10-2020, 16.15 uur | Reacties

De voormalig operationeel directeur van Toverland heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Teun Dielesen wordt algemeen directeur van het kleinschalige Limburgse themapark Mind Mystery. De regionale trekpleister ligt in de gemeente Horst aan de Maas, op ongeveer een kwartier rijden van Toverland.

Dielesen krijgt gezelschap van zijn partner Ankie Maessen, die bij Mind Mystery de functie van operationeel directrice op zich neemt. "Samen met commercieel directrice Petra Dinghs-Siebers zullen zij het park klaar gaan stomen voor een nieuwe fase", staat in een persbericht.


ZIE OOK: Nieuw themapark Mind Mystery geopend: dit is er te beleven

Ook Maessen is geen onbekende in de wereld van pretparken. Zij werkte zestien jaar voor Toverland, onder meer als parkmanager en hoofd operationele zaken. Haar zus Tessa Maessen is momenteel communicatiespecialist bij Toverland. Hun moeder Caroline Kortooms was één van de oprichters van het attractiepark in Sevenum.

Wiskunde
Hoe ziet de toekomst van Mind Mystery eruit? "‘Onze ambitie is om het toonaangevende centrum te worden op het gebied van optische illusies", legt Dinghs-Siebers uit. "De raakvlakken met educatieve thema's zoals wiskunde, natuurkunde, neurologie en scheikunde zijn grote kansen om deze droom te verwezenlijken."

Concreet zijn er plannen voor de bouw van een nieuwe binnen- en buitenruimte met "zintuigprikkelende activiteiten". Ook moeten er plekken komen voor lezingen en workshops. Het park, dat eind 2018 openging, trekt naar eigen zeggen 65.000 bezoekers per jaar. Dat moeten er 100.000 worden.

ZIE OOK: Operationeel directeur verlaat Toverland

Reacties