Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park verleidt mensen uit grensregio's: 'Coronatest niet nodig'

28-10-2020, 16.08 uur | Reacties

Europa-Park hoopt dat inwoners van andere landen het attractiepark gewoon blijven bezoeken, ondanks de stijgende coronacijfers. Wanneer personen uit risicogebieden langer dan 24 uur in Duitsland verblijven, moeten ze een negatieve coronatest kunnen overleggen. Daarom heeft Europa-Park een speciaal arrangement in het leven geroepen met de naam Vive la Freundschaft-Special.

Dat arrangement - inclusief een pretparkbezoek, een avond in waterpark Rulantica, een overnachting in een themahotel en een ontbijt - duurt minder dan 24 uur. Europa-Park spreekt over een "exclusief aanbod voor onze gasten uit de grensregio's".

"De ideale trip in 24 uur tijd", staat op de website van het pretpark. "Vanwege de korte verblijfsduur is het voor deze regeling niet nodig om een coronatest te laten zien. Het wordt een leuke, korte vakantie voor jou en je dierbaren."

Vooruitbetaling
Het arrangement geldt voor mensen uit geselecteerde deelstaten en departementen in Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitserland en Frankrijk. Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, is een vooruitbetaling niet nodig. Bovendien kan een reservering tot drie dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.

Meer Europa-Park
Reacties