Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dino Experience Park

Nieuw themapark met ruim zeventig dinosaurussen in Gouda

30-10-2020, 01.05 uur | Reacties

In Gouda is sinds dit jaar een nieuw themapark te vinden dat in het teken staat van dino's. Het Dino Experience Park in de Zuid-Hollandse stad laat bezoekers kennismaken met ruim zeventig levensechte dinosaurussen. Verder zijn er onder meer springkussens, waterfietsen en een bioscoop te vinden.

Het Dino Experience Park begon zo'n vijf jaar geleden als een golfbaan onder de naam Jurassic Golf Adventure. Directeur Michel de Meijer besloot het park dit jaar uit te breiden met meer dino's en andere activiteiten. Zo kunnen bezoekers in dinokarretjes rijden en vissen naar goud en edelstenen.

Het themapark is geopend op woensdagen, zaterdagen, zondagen en in de schoolvakanties. Een ticket inclusief een speurtocht kost 12,50 euro. Voor de golfbaan moet 9,25 euro neergeteld worden. Men vraagt 16,75 euro voor een combiticket. Voor enkele activiteiten, waaronder de dinokarretjes en de waterfietsen, moet bijbetaald worden.

Zwolle
Nederland telde al enkele dinoparken: Dinoland in Zwolle en Dinopark Landgoed Tenaxx in Groningen. Verder zijn er dino's te vinden in onder meer DierenPark Amersfoort en het Oertijdmuseum in Boxtel. ZooParc Overloon heeft dit najaar een tijdelijke dino-expositie. Daarnaast huisvest de Jaarbeurs in Utrecht momenteel de dino-attractie World of Dinos.Reacties