Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Looopings toont actuele wachttijden Toverland in handig overzicht

28-10-2020, 13.23 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland hebben de wachttijden nu altijd binnen handbereik. Dankzij een nieuwe Toverland-app, die gisteren gelanceerd werd, kan ook Looopings de actuele wachttijden van het Limburgse attractiepark laten zien. Op looopings.nl/wachten worden die gegevens nu verzameld.

Het handige overzicht bevat 33 attracties met de bijbehorende wachttijd. Dat zijn niet alleen de populaire rides als wing coaster Fenix, houten achtbaan Troy en spinning coaster Dwervelwind, maar bijvoorbeeld ook de kleinschalige kinderattracties. Daarnaast komen de openingstijden van het park en eventuele showtijden in beeld. De pagina wordt voortdurend automatisch bijgewerkt.

Looopings toont inmiddels de wachttijden van meer dan dertig verschillende Europese pretparken. Toverland ontbrak tot nu toe. Op de mobiele Looopings-site zijn de wachttijden makkelijk te raadplegen via het kloksymbool bovenaan een pagina. In de Looopings-app - beschikbaar voor iPhones en Android-telefoons - werd er een apart menu-item voor gereserveerd.

Reacties