Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Oud-medewerker Drievliet beschuldigd van aanranden jonge meisjes

23-10-2020, 21.09 uur

Een voormalig medewerker van Drievliet wordt verdacht van aanranding. Hij zou tijdens zijn werk in het Haagse pretpark drie minderjarige meisjes hebben betast bij een attractie. De 23-jarige verdachte beweert dat hij alleen probeerde om een karretje leeg te maken.

Het voorval vond plaats in juni 2018 bij de break dance Draaikolk. Volgens de werknemer weigerden de meisjes van 10 en 11 jaar uit de attractie te stappen, waarna hij ze gekieteld zou hebben. De kinderen verklaarden later wat anders. Zij zeggen dat er "rare dingen" zijn gebeurd.

De man zou met zijn hand over hun borsten en schaamstreek zijn gegaan. Omdat de veiligheidsbeugel van het karretje dicht gezeten zou hebben, konden ze geen kant op. De meisjes waren behoorlijk overstuur, liet een schooljuf weten.

Taakstraf
In de rechtszaal gaf de verdachte aan verbaasd te zijn dat er aangifte tegen hem is gedaan, weet het AD. Het Openbaar Ministerie vindt de verklaring van de meisjes echter geloofwaardig. Daarmee zou de aanranding bewezen zijn. Er wordt een taakstraf van 150 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden geëist.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be