Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany onverwachts op drie dagen dicht

23-10-2020, 17.58 uur | Reacties

Movie Park Germany blijft deze maand onverwachts op drie extra dagen gesloten. Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 oktober zou het Duitse pretpark eigenlijk gewoon open zijn. Het management heeft nu besloten om op die dagen geen bezoekers te verwelkomen.

Dat bevestigt een woordvoerder van Movie Park aan Looopings. De beslissing werd genomen uit zakelijk oogpunt, geeft de voorlichter toe. "Normaal gesproken vullen we de dagen buiten schoolvakanties met schoolklassen, bedrijfsuitjes en bezoekers uit andere landen", legt hij uit.

Door de coronacrisis zijn die groepen grotendeels afgehaakt. "En dankzij ons online reserveringssysteem kunnen we de slecht scorende dagen op voorhand identificeren, zodat we snel kunnen schakelen." Om te voorkomen dat er verlies geleden wordt, blijft het park op 26, 27 en 28 oktober dicht.

Voordeel
"Dat is de enige reden, want alle andere dagen zijn bijna uitverkocht. We gebruiken de kennis in ons voordeel." Wie tickets had gekocht, is per mail geïnformeerd over de beslissing. Movie Park focust nu op dagen waarop het Halloween Horror Festival plaatsvindt. Het seizoen loopt tot en met zondag 8 november.

Meer Movie Park Germany
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be