Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt mondkapjes

22-10-2020, 20.55 uur | ReactiesBeeld: @eftel_nerd

De Efteling is gestart met de verkoop van mondkapjes. Bezoekers die vergeten zijn om een mond- en neusmasker mee te nemen, kunnen vanaf vandaag een exemplaar aanschaffen in het attractiepark. Het gaat om herbruikbare rode kapjes zonder opdruk.

De maskers worden voor 4 euro per stuk verkocht bij de souvenirwinkels Efteldingen bij de entree, Jokies Wereld naast Carnaval Festival en In den Ouden Marskramer naast het Carrouselpaleis. Verder worden ze aangeboden bij de Gastenservice, te vinden in entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

De mondkapjes zijn niet voorzien van een Efteling-logo of een ander Efteling-ontwerp. Er zijn ook geen concrete plannen om daar verandering in te brengen. "Vooralsnog blijft het bij deze variant", vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Buiten
De Efteling raadt aan om zowel binnen als buiten een mondkapje te dragen. Dat is in lijn met het overheidsadvies voor bezoekers van pretparken en dierentuinen. Bij veel overdekte locaties in het park zijn onlangs borden geplaatst die mensen op het dringende advies wijzen.

Meer Efteling