Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Belgisch pretpark Bellewaerde kan honderden skeletten weer opbergen

23-10-2020, 14.12 uur | ReactiesBeeld: Themepark Magic

Honderden skeletten in het Belgische pretpark Bellewaerde kunnen weer terug de kast in. Het familiepark in Ieper had dit jaar fors geïnvesteerd in nieuwe halloweendecoraties. Door de plotselinge overheidsbeslissing om alle attractieparken in België per direct te sluiten, is pretparkseizoen 2020 echter onverwachts tot een einde gekomen.

Vanwege de coronacrisis koos Bellewaerde dit jaar voor een ander concept. In plaats van spookhuizen en shows lag de focus op een griezeltocht voor kinderen, onder de noemer Trick or Treat. Bovendien was het hele park aangekleed met onder meer 1600 pompoenen, 240 strobalen, 2500 maïsstengels en 1500 vlaggetjes.

Maar de absolute blikvangers waren enkele honderden skeletten, die verspreid over het hele park voor komische scènes zorgden. Ze werden onder meer uitgebeeld als piraten, dansers, muzikanten en cafébezoekers. Men knipoogde hier en daar zelfs naar COVID-19.

Aquapark
Het halloweenseizoen zou tot en met zondag 8 november duren. Bezoekers hebben echter slechts twee weekenden van de griezelsfeer kunnen genieten. Eerder werd een geplande winteropenstelling al geannuleerd. Bellewaerde zal dit jaar dus niet meer opengaan. Waterparadijs Bellewaerde Aquapark blijft vooralsnog wel geopend.

Meer Bellewaerde Park