Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Pretparkfan bouwt zelf halloweenspookhuis: The Experiment

19-10-2020, 13.58 uur

Een pretparkfan heeft in Rotterdam zijn eigen spookhuis gebouwd. Na jarenlang allerlei halloween-evenementen bezocht te hebben, besloot youtuber Pieter Leebooij dit jaar het heft in eigen hand te nemen. Samen met zijn vriendin Priscilla Verhoeven tuigde hij in een kort tijdsbestek het haunted house The Experiment op.

Bezoekers worden in zo'n tien minuten tijd door een buitengebied en een binnenruimte geleid. De walkthrough bevat ook een interactief onderdeel. Het spookhuis is onderdeel van de bestaande virtualreality-attractie VR4play op een Rotterdams industrieterrein, waar met VR-brillen gespeeld kan worden.

Leebooij en Verhoeven zijn bekend van hun YouTube-kanaal Pieter & Pris. Ze zijn zelf ook actief als acteurs in het spookhuis. Kaarten - te bestellen op vr4play.nl - kosten 12,50 euro. Er zijn ook combitickets beschikbaar inclusief dertig minuten VR-games spelen. Twee personen betalen dan in totaal 44,50 euro.

Minimumleeftijd
The Experiment is geopend op vrijdag- en zaterdagavonden tot en met 7 november. Vanwege corona worden groepjes van maximaal vier personen toegelaten, huishoudens uitgezonderd. De minimumleeftijd is 13 jaar.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be