Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany: op jacht naar geesten in interactief spookhuis

18-10-2020, 18.13 uur | Reacties

In een nieuw interactief spookhuis gaan bezoekers van Movie Park Germany op jacht naar geesten. Gewapend met laserpistolen moeten ze de verlaten cowboystad St. Elmo bevrijden van boosaardige spookverschijningen. De nieuwe horrorattractie Secrets of St. Elmo vervangt spookhuis The Walking Dead Breakout, dat vorig jaar voor het laatst geopend was.

Bezoekers worden in kleine groepjes door de decors geleid. Een gids legt het verhaal uit en wijst hen de weg. De spookjagers ontdekken dat een mijnongeluk de stad 140 jaar geleden in as heeft gelegd. Tijdens het schieten moeten de deelnemers ook op hun hoede zijn voor acteurs die hen de stuipen op het lijf jagen.


ZIE OOK: Movie Park Germany trapt halloweenseizoen af: alle acteurs met mondkapjes

Secrets of St. Elmo bestaat uit zes verschillende scènes. In totaal duurt de beleving zo'n tien minuten. De techniek werd geleverd door het Nederlandse bedrijf Lagotronics Projects. Vanwege de lage capaciteit moeten er aparte tickets besteld voor worden. Die kosten 5 euro per persoon.

Adviesleeftijd
Tijdens het Halloween Horror Festival is het schietparcours 's avonds geschikt voor personen van 16 jaar en ouder. Overdag - tussen 14.00 en 17.00 uur - biedt Movie Park een familievriendelijke versie aan met een adviesleeftijd van 12 jaar.

Ook na de halloweenperiode blijft Secrets of St. Elmo een permanente attractie in Movie Park Germany. Op dit moment bevindt het spookhuis zich nog in een testfase. Volgend voorjaar vindt de officiële opening plaats. Het horrorfestival duurt nog tot en met zondag 8 november.

ZIE OOK: Movie Park Germany bouwt achtbaan om tot nachtclub

Reacties