Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany: op jacht naar geesten in interactief spookhuis

18-10-2020, 18.13 uur

In een nieuw interactief spookhuis gaan bezoekers van Movie Park Germany op jacht naar geesten. Gewapend met laserpistolen moeten ze de verlaten cowboystad St. Elmo bevrijden van boosaardige spookverschijningen. De nieuwe horrorattractie Secrets of St. Elmo vervangt spookhuis The Walking Dead Breakout, dat vorig jaar voor het laatst geopend was.

Bezoekers worden in kleine groepjes door de decors geleid. Een gids legt het verhaal uit en wijst hen de weg. De spookjagers ontdekken dat een mijnongeluk de stad 140 jaar geleden in as heeft gelegd. Tijdens het schieten moeten de deelnemers ook op hun hoede zijn voor acteurs die hen de stuipen op het lijf jagen.

Secrets of St. Elmo bestaat uit zes verschillende scènes. In totaal duurt de beleving zo'n tien minuten. De techniek werd geleverd door het Nederlandse bedrijf Lagotronics Projects. Vanwege de lage capaciteit moeten er aparte tickets besteld voor worden. Die kosten 5 euro per persoon.

Adviesleeftijd
Tijdens het Halloween Horror Festival is het schietparcours 's avonds geschikt voor personen van 16 jaar en ouder. Overdag - tussen 14.00 en 17.00 uur - biedt Movie Park een familievriendelijke versie aan met een adviesleeftijd van 12 jaar.

Na de halloweenperiode moet Secrets of St. Elmo een permanente attractie worden in Movie Park Germany. Op dit moment bevindt het spookhuis zich nog in een testfase. Volgend voorjaar vindt de officiële opening plaats. Het horrorfestival duurt nog tot en met zondag 8 november.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be