Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Foto's: Bobbejaanland start halloweenseizoen met drie nieuwe scare zones

18-10-2020, 15.21 uurBeeld: @BJLCentral, @Bjl_Fans

In Bobbejaanland is dit weekend het halloweenseizoen begonnen. Het pretpark presenteert in 2020 drie nieuwe scare zones: Voodoo Bayou op het schiereiland tegenover Kinderland, Circus Carnivalé in Cowboy Town en Monkey Clan op het plein voor achtbaan Revolution.

In Voodoo Bayou wanen bezoekers zich in de moerassen van New Orleans. Een speciaal parcours leidt hen langs verschillende duistere types. Monkey Clan wordt geregeerd door een stam van aapachtigen. Blikvanger is een vier meter hoog beeld van het stamhoofd. In Circus Carnivalé maakt een geschifte circusdirecteur de dienst uit. Er is ook een waarzegster te vinden.

Verder werd de bestaande scare zone Plaza De Los Muerto verplaatst naar het Mexicaanse plein bij rupsmolen Aztek Express. In het gebied bij waterbaan Indiana River keerde scare zone Toxic Waters terug. Bobbejaanland heeft ruim 175.000 euro geïnvesteerd in nieuwe decors.

Ridder Muis
Er zijn drie haunted houses: Yummy (5 euro), Bazaar Bizarre (3 euro), Sonar (5 euro). Speciaal voor kinderen van 4 tot 10 jaar kwam er een gratis toegankelijk 'bezemparcours' gebaseerd op tekenfilmfiguur Ridder Muis, te vinden bij het doolhof naast Kinderland.

Vanwege de coronacrisis dragen zowel acteurs als bezoekers van 12 jaar en ouder mondkapjes. Bij de scare actors zijn de mondmaskers geïntegreerd in hun kostuums. Daarnaast is het dit jaar verplicht om voor de spookhuizen een tijdslot te reserveren.

Avondklok
De halloweenactiviteiten vinden plaats op zestien dagen tot en met 8 november. Ondanks een ingestelde avondklok in België gaan aangekondigde avondopenstellingen op 24 en 31 oktober en 1, 6 en 7 november gewoon door. Het park blijft dan open tot 21.00 uur. De rest van de periode sluit Bobbejaanland om 17.00 of 18.00 uur.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be