Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Boeren dumpen gratis appels bij ingang Walibi Holland

17-10-2020, 15.25 uur

Bezoekers van Walibi Holland kunnen vandaag gratis appels scoren. Bij de ingang van het pretpark staat een enorme kist met appels erin. Die mogen gratis meegenomen worden, valt te lezen op een bordje. Het gaat om een initiatief van actiegroep Agractie.

De belangenclub wil op een positieve manier aandacht vragen voor de Nederlandse landbouw. Daarom zijn op meer dan 150 plekken in het land kisten met appels neergezet, waaronder bij het attractiepark in Biddinghuizen.

Walibi Holland zou vandaag eigenlijk een uitverkochte halloweendag beleven. Vorige week is echter besloten om de Halloween Fright Nights per direct stop te zetten. Het park blijft tot en met zondag 25 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, zonder halloween-entertainment.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be