Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park onder vuur vanwege kreeftenmoord

18-10-2012, 12.04 uur

Europa-Park ligt onder vuur. Woedende Duitse dierenvrienden eisen dat het pretpark stopt met het doden van kreeften. In het nieuwe hotel Bell Rock worden vijfhonderd stuks per maand levend gekookt.

"De dieren zitten eerst weken opgesloten in kleine bakjes, aan elkaar gebonden en zonder voedsel. Vervolgens sterven ze een langzame, wrede dood", vertellen de activisten op hun weblog.

Maar eigenaar Roland Mack peinst er niet over om de beesten van het menu te halen. Daarom roepen de klagers nu iedereen op om Europa-Park lastig te vallen op social media. Met succes, want de Facebook-pagina van het park staat inmiddels vol met boze berichten.

Meer Europa-Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be