Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn verkoopt posters als herinnering aan achtbaan

17-10-2020, 16.50 uur | Reacties

Wie mooie herinneringen bewaart aan de achtbaan Tornado in Avonturenpark Hellendoorn, kan nu een speciaal souvenir mee naar huis nemen. Het Overijsselse pretpark verkoopt posters met daarop een illustratie van de klassieke rollercoaster. Hoewel de attractie blijft staan, gaat de term Tornado binnenkort verdwijnen.

De afbeelding op A2-formaat, gemaakt door grafisch ontwerper Rick Geerts, toont de herkenbare gele baan en de rood-grijze treinen. Hellendoorn verkoopt de posters voor 4,95 euro per stuk. "Er zijn honderd stuks verkrijgbaar, dus wees er snel bij", meldt het park op Facebook.

Komende winter ondergaat de Tornado een grote renovatie. Dan krijgt de baan uit 1990 nieuwe treinen, andere kleuren en een nieuwe naam. In het voorjaar van 2021 moet de metamorfose zijn afgerond. Op zondag 25 oktober is de attractie voor het laatst geopend in de huidige vorm.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be