Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Nieuwe directeur Madurodam stelt zich voor

15-10-2020, 16.48 uur | Reacties

Madurodam heeft een nieuwe directeur gevonden. Sander Gielen (50) mag zich vanaf 1 november de algemeen directeur van het Haagse themapark noemen. Hij volgt Joris van Dijk op, die Madurodam afgelopen zomer na tien jaar verliet. Hij werd commercieel directeur van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord.

Gielen is nu nog directeur bedrijfsontwikkeling bij Swishfund, een digitaal platform voor bedrijfsfinanciering. Eerder vervulde hij managementfuncties bij onder meer Van Dijk Educatie, Digicel, Telfort en Red Bull.


ZIE OOK: Directeur Madurodam stapt over naar Feyenoord

De bedrijfseconoom ziet Madurodam naar eigen zeggen als "een icoon dat de verhalen van Nederland op een inspirerende manier vertelt". "Ik zie nog volop kansen het educatieve karakter van het themapark verder door te ontwikkelen", liet hij optekenen.

Uitdagende tijden
Danielle Melis, bestuursvoorzitter van Madurodam, zegt blij te zijn met de komst van Gielen. "We hebben een nieuwe algemeen directeur gevonden die het gewicht en de ervaring heeft om het park te blijven vernieuwen, nu en naar de toekomst. Zijn sterke visie op organisaties en digitale proposities is in deze uitdagende en vernieuwende tijden zeer welkom."

ZIE OOK: Video: nieuwe vliegsimulator Madurodam brengt eerbetoon aan KLM

Reacties