Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Erotiekwinkel gunt Wildlands plekje op voetbalshirt

15-10-2020, 11.48 uur

Dankzij de erotische webshop EasyToys prijkt dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen voortaan op voetbalshirts. De erotiekwinkel is de nieuwe shirtsponsor van voetbalclub FC Emmen. Men vond het echter niet gepast om ook leden van de jeugdopleiding dildo's en vibrators te laten promoten.

Daarom werd er voor de jeugdshirts een alternatief bedacht. Zo kwam de erotiekgigant bij Wildlands uit. "Ik vind dat we iets terug moeten doen voor bedrijven die de dupe zijn door corona", vertelt directeur Eric Idema van EasyToys, die zelf uit Emmen komt. "Wildlands is een begrip in de regio en we geven ze graag een extra steuntje in de rug in deze voor hen zware tijden."

Wildlands heeft veel last van de coronacrisis. Door een maandenlange sluiting in het voorjaar en beperkingen in de zomer en het najaar wordt er dit jaar een miljoenenverlies geleden. EasyToys wil de Drentse dierentuin naar eigen zeggen een hart onder de riem steken.

Hartverwarmend
Het dierenpark is er blij mee. Directeur Erik van Engelen laat weten "dankbaar" te zijn. "Het is hartverwarmend om te zien dat bedrijven in deze moeilijke periode aan elkaar denken." Wildlands gaat de jeugdshirts ook in de eigen winkel verkopen.

Over de sponsorovereenkomst met EasyToys was eerder veel te doen. Dat FC Emmen met het pikante bedrijf in zee zou gaan, zag voetbalbond KNVB in eerste instantie totaal niet zitten. De bond noemde het ongepast om voor een sponsor te kiezen die "in verband kan worden gebracht met de seksindustrie". Na uitvoerig overleg ging de bond toch overstag.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be