Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Winkels en restaurants Disneyland Paris sluiten eerder door avondklok

17-10-2020, 23.59 uurBeeld: @DLPReport

Disney Village, het vrij toegankelijke uitgaansgebied van Disneyland Paris, gaat vanaf vandaag eerder dicht. De Franse regering heeft een avondklok ingesteld om het oplopende aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. Van 21.00 tot 06.00 uur geldt er een uitgaansverbod.

Daardoor sluiten de winkels en restaurants in Disney Village voortaan noodgedwongen al om 21.00 uur. De nieuwe regel heeft geen invloed op de Disney-parken. Daar waren de openingstijden al ingekort in verband met de lage bezoekersaantallen in coronatijd.

Het Disneyland Park is in schoolvakanties en in de weekenden geopend van 09.30 tot 20.00 uur, het Walt Disney Studios Park van 09.30 tot 18.00 uur. Op doordeweekse dagen buiten de vakanties gaat het Disneyland Park om 18.00 uur dicht. Het Walt Disney Studios Park is op die dagen slechts open van 11.00 tot 16.00 uur.

Reisadvies
Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor heel Frankrijk een negatief reisadvies vanwege het toenemende aantal coronagevallen. Nederlanders worden echter niet geweigerd: de grenzen zijn niet dicht. Wie toch naar Disneyland Paris gaat, wordt gevraagd om bij terugkeer tien dagen in thuisquarantaine te gaan.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be