Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli week eerder gesloten door corona

15-10-2020, 13.13 uur | Reacties

De poorten van Amusementspark Tivoli gaan een week eerder dicht dan gepland. Eigenlijk zou het Gelderse familiepark, gelegen in Berg en Dal, tot en met zondag 25 oktober geopend blijven. Naar aanleiding van de recente corona-ontwikkelingen wordt zondag 18 oktober de laatste openingsdag van het seizoen.

Verder zal het park op vrijdag 16 oktober onverwachts dicht zijn. "Met het eerder sluiten van het park hopen wij bij te dragen aan het voorkomen van de verspreiding van het virus", laat Tivoli weten op social media. Uiteraard speelt ook mee dat er door de aangescherpte coronamaatregelen weinig bezoekers verwacht werden.

Het laatste openingsweekend staat in het teken van halloweenactiviteiten. De binnenlocaties - het restaurant en de binnenspeeltuin - blijven noodgedwongen gesloten. Het is wel mogelijk om eten en drinken te bestellen bij een verkooppunt in het park.

Aanpassingen
"Wij bedanken al onze bezoekers die, ondanks de maatregelen en aanpassingen, dit seizoen ons park hebben bezocht", schrijft het management. Tivoli belooft contact op te nemen met iedereen die al een ticket gekocht had voor 16 oktober of 19 tot en met 25 oktober.

Meer Amusementspark Tivoli