Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Compensatieregeling Walibi Holland bekend: tickets en extra's worden terugbetaald

14-10-2020, 23.59 uur | Reacties

Walibi Holland heeft meer bekendgemaakt over de compensatieregeling voor de Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights. De evenementen werden afgelopen weekend al na twee dagen stopgezet omdat bezoekers zich niet aan de coronaregels bleken te houden. Nu is duidelijk op welke manier klanten gecompenseerd gaan worden.

Personen die tickets hadden gekocht voor een halloweendag en besluiten om Walibi dit jaar niet meer te bezoeken, krijgen het volledige aankoopbedrag terug. Dat is inclusief alle extra's, zoals spookhuizen, walkthroughs en vip-kaarten. De terugbetaling vindt uiterlijk in november plaats.

Wie een entreebewijs had voor een Walibi-dag tot en met 25 oktober, kan er ook voor kiezen om gewoon langs te komen. Het is niet mogelijk om van datum te wisselen. Omdat alle halloweenactiviteiten ontbreken, ontvangen bezoekers als goedmakertje 50 procent korting op een ticket voor seizoen 2021. Zo'n kaartje is geldig tot eind september. Aangeschafte halloweenextra's worden terugbetaald.

Gratis ticket
Vanwege de chaos in het park riep Walibi mensen die al tickets hadden afgelopen zaterdag op om thuis te blijven. Personen die daar gehoor aan hebben gegeven, krijgen uiteraard ook hun geld terug. Er is eveneens goed nieuws voor bezoekers die zaterdag wel langskwamen, maar door de drukte en storingen een slechte dag hadden. Zij ontvangen per mail een gratis ticket voor 2021, geldig tot eind september.

Walibi heeft ook kaarten verkocht voor vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november. Op die dagen zal het attractiepark volledig gesloten zijn. Na zondag 25 oktober gaat het park dicht. Tot die tijd is Walibi dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur, in plaats van tot 23.00 uur.

Reacties