Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Twents pretpark eerder dicht, halloweenavonden geschrapt

14-10-2020, 18.11 uur

Attractiepark de Waarbeek gaat dit jaar eerder dicht dan gepland. Op zondag 18 oktober is het park dit jaar voor het laatst geopend. Eigenlijk zouden de poorten tot en met zondag 25 oktober geopend blijven. Bovendien stonden voor vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober nog twee halloweenavonden op de planning.

Ook die gaan niet door. "Wij hopen hierdoor bij te dragen aan het voorkomen van de verspreiding van het virus zodat we ook aankomend seizoen weer samen een compleet dagje uit kunnen beleven", laat de Waarbeek weten op Facebook. Het park is deze week nog open van 10.00 tot 17.00 uur.

Wie tickets had gekocht via de officiƫle website, heeft al bericht gekregen. Mensen met een actieticket van een externe verkooppartner kunnen contact opnemen met die partij voor informatie over een compensatie.

Bloedstollend
Het halloween-evenement van de Waarbeek, bedoeld voor kinderen vanaf 12 jaar, zou Lost @ the Park gaan heten. Het concept werd omschreven als een "bloedstollende halloweentocht door een verlaten attractiepark". Bij de aankondiging beloofde het management nog dat men de coronamaatregelen in acht zou nemen.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be