Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Boudewijn Seapark

Medewerker Boudewijn Seapark overleden bij tragisch ongeval

14-10-2020, 13.48 uur | Reacties

Bij een dramatisch ongeluk in het Belgische dierenpark Boudewijn Seapark is een 26-jarige medewerker om het leven gekomen. Kylian Vandemaele uit Lissewege was bezig met werkzaamheden bij een elektriciteitskast, bevestigt directeur Lars van den Ham aan Looopings. Vermoedelijk werd hij geƫlektrocuteerd.

Het incident vond dinsdag rond 14.50 uur plaats, in de buurt van het zeehondenverblijf. De man was hoofd van de technische dienst. Hij werd gevonden door een externe technicus. Vermoedelijk raakte het slachtoffer een kabel aan waar nog spanning op zat. Hij overleed in het ziekenhuis.

De autoriteiten zijn een onderzoek gestart om de exacte doodsoorzaak te achterhalen. Ook de arbeidsinspectie kwam ter plaatse. Directeur Van den Ham reageert aangeslagen op het nieuws. "Dit is een enorme klap voor de nabestaanden en het park", vertelt hij. "Het was een zeer gewaardeerde collega, echt een goeie jongen. We zijn er allemaal kapot van."

Meer Boudewijn Seapark
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be