Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen terug op Instagram: van 19.000 naar 130 volgers

14-10-2020, 13.05 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen is weer actief op Instagram. Vorige maand bleek dat het Instagram-profiel van het Overijsselse pretpark verwijderd was vanwege foto's van Zwarte Piet. De pagina is op dit moment nog steeds geblokkeerd. In afwachting daarvan heeft Slagharen alvast een nieuw account aangemaakt.

De oude nickname @ontdekslagharen werd verruild voor @wildwestslagharen. Voorheen had het park bijna 19.000 volgers. Nu moet men genoegen nemen met slechts 130 volgers. Een woordvoerster hoopt dat het oude profiel later alsnog hersteld wordt. "Op dat moment worden beide accounts samengevoegd."


ZIE OOK: Instagram-pagina Attractiepark Slagharen verwijderd vanwege foto's van Zwarte Piet

De voorlichtster beloofde eerder al dat Slagharen dit jaar alleen nog maar roetveegpieten in zou zetten tijdens Sinterklaas. Er zullen dus geen nieuwe afbeeldingen van Zwarte Piet meer gepubliceerd worden.

Facebook
Momenteel heeft Slagharen één Instagram-foto online staan, namelijk van de start van herfstevenement Western Wish Fall. "Jouw Wild West-avontuur begint in Slagharen", staat in de biografie. Op Twitter is het park nog wel actief onder de naam @ontdekslagharen, terwijl het Facebook-account van het park simpelweg Slagharen heet.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen voegt doolhof toe in herfstvakantie

Reacties