Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Parkeren bij Walibi Holland deze maand gratis ondanks stoppen Halloween

14-10-2020, 12.27 uur | Reacties

Bezoekers van Walibi Holland hoeven de rest van het jaar niet te betalen voor een parkeerplek. Normaal gesproken kost parkeren bij het pretpark 9,50 euro per auto. Tijdens de Halloween Fright Nights is parkeren gratis, maar het populaire horror-evenement is vroegtijdig stopgezet.

Toch zullen er deze maand geen parkeerkosten meer in rekening gebracht worden, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Ook op dagen dat er eigenlijk geen Fright Nights zouden plaatsvinden - maandag tot en met woensdag - kost parkeren nu niets.

Wie de afgelopen dagen toch een parkeerkaart heeft gekocht, kan het geld terugkrijgen. Walibi maakt uiterlijk in november meer bekend over een compensatieregeling. Dat geldt ook voor tickets voor Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights.

25 oktober
Bezoekers die ondanks de annulering toch met een halloweenkaartje naar Walibi komen, zullen uiteindelijk ook een vorm van compensatie ontvangen. Zij moeten de eerder aangekondigde halloweenactiviteiten immers missen. Het attractiepark blijft open tot en met zondag 25 oktober, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be