Walibi Holland

Parkeren bij Walibi Holland deze maand gratis ondanks stoppen Halloween

14-10-2020, 12.27 uur | Reacties

Bezoekers van Walibi Holland hoeven de rest van het jaar niet te betalen voor een parkeerplek. Normaal gesproken kost parkeren bij het pretpark 9,50 euro per auto. Tijdens de Halloween Fright Nights is parkeren gratis, maar het populaire horror-evenement is vroegtijdig stopgezet.

Toch zullen er deze maand geen parkeerkosten meer in rekening gebracht worden, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Ook op dagen dat er eigenlijk geen Fright Nights zouden plaatsvinden - maandag tot en met woensdag - kost parkeren nu niets.


ZIE OOK: Walibi Holland stopt per direct met Halloween Fright Nights 2020

Wie de afgelopen dagen toch een parkeerkaart heeft gekocht, kan het geld terugkrijgen. Walibi maakt uiterlijk in november meer bekend over een compensatieregeling. Dat geldt ook voor tickets voor Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights.

25 oktober
Bezoekers die ondanks de annulering toch met een halloweenkaartje naar Walibi komen, zullen uiteindelijk ook een vorm van compensatie ontvangen. Zij moeten de eerder aangekondigde halloweenactiviteiten immers missen. Het attractiepark blijft open tot en met zondag 25 oktober, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

ZIE OOK: Honderden Walibi-acteurs blijven verslagen achter na annuleren Halloween: 'Klap komt extra hard aan'

Reacties