Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Dit zijn de halloweenplannen van Bobbejaanland

12-10-2020, 20.52 uur | Reacties

Bobbejaanland is het enige grote pretpark in België dat het dit jaar aandurft om Halloween te vieren. Tussen 17 oktober en 8 november kunnen bezoekers er terecht voor drie spookhuizen en vijf scare zones. Vanwege de coronacrisis worden er wel enkele wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van voorgaande jaren.

Zo is het dragen van een mond- en neusmasker verplicht voor zowel bezoekers als acteurs, in het volledige park. Bij de scare actors worden de mondmaskers geïntegreerd in de kostuums. In sommige spookhuizen zijn de decors aangepast, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden tussen gasten en acteurs.

Tijdsloten voor de spookhuizen moeten online gereserveerd worden. Voor en na het betreden van een haunted house kunnen bezoekers hun handen desinfecteren. Bovendien worden de scènes regelmatig gereinigd. Daarvoor gebruikt Bobbejaanland UVC-licht, dat virussen en bacteriën kan doden.

21.00 uur
In 2019 telde Bobbejaanland nog vijf spookhuizen: Yummy, Welp, Bazaar Bizarre, Sonar en Nightmare Motel. Dit jaar keren Welp en Nightmare Motel niet terug. Op zaterdag 24 oktober, zaterdag 31 oktober, zondag 1 november, vrijdag 6 november en zaterdag 7 november blijft het park open tot 21.00 uur. De rest van de periode sluiten de poorten om 17.00 of 18.00 uur.

Het pretpark investeerde ruim 175.000 euro in decors voor drie nieuwe scare zones. Dat zijn Circus Carnivalé in Cowboy Town, Voodoo Bayou op het schiereiland tegenover Kinderland en Monkey Clan op het plein voor achtbaan Revolution. De gebieden Toxic Waters en Plaza De Los Muertos blijven bestaan.

Reacties