Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Emotionele video: Eddie de Clown trekt stekker uit Halloween Fright Nights

11-10-2020, 21.32 uur | Reacties

Eddie de Clown laat zich nog één keer zien. In een emotionele video neemt de mascotte van de Halloween Fright Nights op gepaste wijze afscheid van zijn collega's en zijn publiek, een stuk eerder dan de bedoeling was. In de nacht van zaterdag op zondag werd bekend dat het populaire halloween-evenement in het pretpark vroegtijdig wordt stopgezet.

Na een chaotisch verlopen zaterdag, waarbij veel bezoekers zich niet aan de coronaregels bleken te houden, zag de Walibi-directie zich genoodzaakt om zowel de Halloween Fright Nights als de kindervariant Halloween Spooky Days per direct te schrappen.

Naar aanleiding van die rigoureuze beslissing trok Eddie de Clown vandaag nog één keer zijn kostuum aan. Hoewel de clown berucht is om zijn scheldpartijen en harde grappen, bleef hij dit keer kalm. Een beladen afscheidsfilmpje laat zien hoe de clown in zijn eigen overdekte meet-and-greet-locatie letterlijk de stekker uit het evenement trekt.

Realiteit
"De realiteit heeft ons ingehaald", verschijnt vervolgens in beeld, met daarbij het logo van Walibi Holland. "Let goed op jezelf en elkaar. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer." Het attractiepark is naar verwachting nog geopend tot en met zondag 25 oktober, zonder halloweenactiviteiten.Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be