Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland vertelt: wat als het attractiepark gesloten wordt door corona?

09-10-2020, 13.11 uur

Toverland is van plan om Halloween te vieren tussen 9 oktober en 8 november. Maar wat als het attractiepark door de ontwikkelingen rondom het coronavirus tussentijds gesloten moet worden? Daar heeft het park nu een antwoord op. Bezoekers kunnen met een gerust hart tickets bestellen, zo luidt de boodschap.

In het geval van een plotselinge sluiting blijven entreebewijzen namelijk volgend jaar geldig. "Koop jij een ticket voor Toverland met een gereserveerde bezoekdatum van 9 oktober 2020 tot en met 15 november 2020 en moet Toverland onverwacht volledig sluiten óf Halloween annuleren in verband met het coronavirus?", staat in de voorwaarden. "Dan mag jij je ticket omboeken naar een dag in het zomerseizoen van 2021."

Het zomerseizoen loopt altijd tot en met de halloweenperiode. Als het park dit najaar gesloten wordt, kunnen bezoekers een gekocht entreebewijs dus ook gebruiken voor de Halloween Nights van 2021. Toegangskaarten voor spookhuis Maison de la Magie behouden eveneens hun geldigheid.

Platina
Toverland werkt met verschillende ticketcategorieën, waarbij de halloweenavonden vallen onder Platina-tickets. "Bij de andere ticketcategorieën dien je wel bij te betalen tot het dan geldende kassatarief", vult een woordvoerster aan.

Het park was tussen 14 maart en 19 mei dicht door de coronacrisis. Op dit moment wordt Nederland overspoeld door een tweede coronagolf, waarbij het aantal besmettingen snel stijgt. Om die reden hebben Duitsland en België ons land inmiddels bestempeld als rode zone. Limburg viel daar in eerste instantie buiten. Nu wordt ook die provincie gezien als risicogebied.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be