Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris kunnen nu makkelijk telefoon opladen

15-10-2020, 12.38 uur | Reacties

Disneyland Paris geeft bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk hun telefoon op te laden. In Videopolis, het theater- en horecacomplex tussen Buzz Lightyear Laser Blast en Star Tours: The Adventures Continue, is daarvoor een speciale ruimte ingericht.

Er zijn gratis laadstations te vinden met USB-poorten en stopcontacten. Gebruikers moeten hun eigen kabel gebruiken. Kabels zijn ook te koop in de Disney-winkels. Contactloos opladen is eveneens een optie. Tijdens het oplaadproces dienen bezoekers bij hun telefoon te blijven.

Disneyland belooft dat de laadstations regelmatig gereinigd worden, om coronabesmettingen te voorkomen. Er is ook gezorgd voor handpompjes met desinfectiemiddel.

Speelautomaten
De locatie heet Alpha Arcade. In het verleden stonden daar speelautomaten. Verder is de ruimte eerder gebruikt voor tentoonstellingen en meet-and-greets. Videopolis bevindt zich in themagebied Discoveryland, onderdeel van het Disneyland Park. Buiten coronatijd worden er shows opgevoerd.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be