Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pretpark de Valkenier

Eerste Nederlandse pretpark weer dicht door corona

08-10-2020, 13.13 uur | Reacties

Een Nederlands attractiepark heeft besloten om de poorten weer te sluiten vanwege het coronavirus. Pretpark de Valkenier in Valkenburg is aankomend weekend onverwachts dicht. Dat laat het park weten op social media. De "aangescherpte coronamaatregelen" worden als reden gegeven.

"Vanwege corona zijn wij helaas op 10 en 11 oktober gesloten", staat in een verklaring op de website van het park. Wat volgens de Valkenier ook meespeelt, is dat Belgiƫ en Duitsland besloten hebben om de provincie Limburg als een rode zone aan te merken.

De Valkenier ging op 20 mei open na een wekenlange sluiting in verband met de coronacrisis. "Vooralsnog zijn we wel van plan in de herfstvakantie open te gaan", aldus het park. "Mocht dit veranderen dan communiceren wij dit meteen."

Meer Pretpark de Valkenier
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be