Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland legt alcoholverkoop na 22.00 uur aan banden

06-10-2020, 18.30 uur

Ook Toverland moet zich conformeren aan de aangescherpte coronaregels. In het Limburgse attractiepark wordt tijdens de Halloween Nights vanaf 22.00 geen alcohol meer geschonken. Bovendien is themarestaurant The Flaming Feather vanaf 22.00 uur dicht.

Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Het kabinet maakte onlangs bekend dat er strengere maatregelen komen voor de horeca, om zo het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Eet- en drinkgelegenheden mogen tot 21.00 uur bezoekers binnenlaten. Om 22.00 uur moet een zaak gesloten zijn.

In Toverland blijven de afhaalverkooppunten wel geopend na 22.00 uur, om te voorkomen dat gasten het laatste uur van hun bezoek niets meer kunnen eten of drinken. Alcoholische versnaperingen zijn dan echter uit den boze.

Cocktails
Ook een barretje bij doolhof Trapped stopt eerder met de verkoop van cocktails met alcohol. Tijdens de Halloween Nights is het park geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be