Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Extra attractie in Toverland op Halloween Nights: de Cake Walk

07-10-2020, 07.00 uur

Tijdens de Halloween Nights heeft Toverland dit jaar een extra attractie in petto. In het park is de zogeheten Cake Walk verschenen. De klassieke kermisattractie met bewegende trappen en lopende banden hoort bij scare zone Cirque - Royal Edition. Dat gebied staat in het teken van angstaanjagende clowns en andere onheilspellende circusartiesten.

Wie het horrorcircus durft te trotseren, kan halverwege het gebied de Cake Walk betreden. Toverland huurt de attractie - 12 meter breed, 19 meter lang en 7,5 meter hoog - van de familie Cameron-Kortsmit. Er hoeven geen aparte kaartjes voor gekocht te worden.

De scare zone met circusthema is al enkele jaren onderdeel van het halloweenaanbod van Toverland. Dit jaar werd het gebied fors uitgebreid, met nieuwe decorstukken op een andere locatie. Cirque is nu te vinden bij het Kletterparcours in plaats van bij waterbaan Backstroke.

Eenrichtingsverkeer
Vanwege de coronamaatregelen wordt er in de zone eenrichtingsverkeer gehanteerd. Alle gezelschappen moeten anderhalve meter afstand houden.

De Halloween Nights van Toverland vinden plaats op veertien dagen tussen vrijdag 9 oktober en zaterdag 7 november. Naast de Cake Walk voegt het park ook een volledig nieuw spookhuis toe.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be