Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque Warner Madrid

Warner Bros.-pretpark in Madrid weer dicht door corona

05-10-2020, 16.29 uur

Parque Warner Madrid, één van de grootste pretparken van Spanje, is weer dicht door toedoen van het coronavirus. De trekpleister heropende op 22 juni na een maandenlange sluiting vanwege corona. Drieënhalve maand later moeten de poorten opnieuw gesloten worden.

In Madrid stijgt het aantal coronabesmettingen zo hard dat de regering opnieuw een gedeeltelijke lockdown heeft ingevoerd. Inwoners mogen de stad niet meer in of uit zonder geldige reden, speeltuinen gaan dicht, bijeenkomsten van meer dan zes personen zijn verboden en openingstijden van winkels en restaurants worden ingekort.

Attractieparken mogen in principe geopend blijven, maar door de nieuwe regels is het voor Parque Warner Madrid niet de moeite om bezoekers te ontvangen. "De door de autoriteiten ingestelde reisbeperkingen bemoeilijken de toegang", laat het management weten in een verklaring. "Daarom blijft het park tijdelijk gesloten."

Januari
Tot wanneer de maatregel geldt, is nog niet bekend. Het seizoen van Parque Warner loopt tot en met 5 januari. De komende maanden zou het park voornamelijk in de weekenden en vakanties geopend zijn.

Parque Warner hoort bij parkengroep Parques Reunidos, net als bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Het Warner Bros.-park benadrukt dat andere Reunidos-dagattracties in de omgeving wel geopend zijn. Dat zijn Parque de Atracciones Madrid, Zoo Aquarium de Madrid, dierenpark Faunia en Atlantis Aquarium.

Meer Parque Warner Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be