Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dagbezoekers niet meer welkom in vakantieparken en hotel Efteling

04-10-2020, 19.57 uur

De restaurants in het Efteling Hotel en de Efteling-vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land zijn niet meer toegankelijk voor dagbezoekers. Nog geen maand geleden kondigde de Efteling aan dat iedereen voortaan weer een hapje kon gaan eten bij de horecalocaties. Nu moet het park daarop terugkomen.

Aangescherpte coronaregels zorgen ervoor dat de eetgelegenheden veel minder mensen kunnen ontvangen. Daarom laat de Efteling op dit moment alleen nog hotelgasten toe. "Alleen gasten van onze hotelkamers kunnen voorlopig gebruik maken van de restaurants in onze verblijfsaccommodaties", luidt de officiële uitleg.

Wie een vakantiehuisje heeft geboekt met een keuken erin, zal daar moeten ontbijten, lunchen en dineren, of in het attractiepark zelf. Voor gasten van Bosrijk geldt dat zij ook een ontbijt kunnen laten bezorgen.

Huishouden
Een reisgezelschap mag de komende periode bestaan uit één huishouden en maximaal drie personen daarbuiten, kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be