Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn verplicht mondkapjes in spookhuizen

03-10-2020, 17.01 uur

Avonturenpark Hellendoorn is het eerste grote pretpark in Nederland waar bezoekers verplicht een mondkapje moeten dragen. Het Overijsselse pretpark eist dat er mond- en neusmaskers gebruikt worden in de halloweenspookhuizen. Heksendoorn, het halloweenseizoen van Avonturenpark Hellendoorn, begon vandaag.

Tijdens Heksendoorn kunnen bezoekers dit jaar kiezen uit twee haunted houses: Horror Hotel en Death Lab, al is Death Lab op rustige dagen gesloten. Wie door de spookhuizen loopt, zal een mondkapje moeten dragen.

"Deze wordt door ons verstrekt bij het omwisselen van uw spookhuisticket voor een tijdvakkaartje", staat op de website van het park. "U kunt uiteraard ook uw eigen mondkapje meenemen." Een ticket kost 3 euro per persoon op internet en 4 euro in het park zelf.

Schermen
Ook de acteurs in de spookhuizen dragen mond- en neusbescherming, of ze staan achter schermen. In de rest van het park adviseert het management het dragen van mondkapjes in de binnenlocaties, zoals de winkel bij de entree, darkride Discovery Club, achtbaan Rioolrat en het Gouden Theater Paleis.

Voor personeelsleden is het dragen van mondkapjes op die plekken verplicht. Dat geldt ook voor locaties waar de anderhalve meter niet gewaarborgd kan worden, zoals kleinschalige horecapunten. Avonturenpark Hellendoorn is dit jaar open tot en met zondag 25 oktober.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be