Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verzoekt bezoekers en medewerkers dringend om mondkapjes te dragen

04-10-2020, 01.19 uur

Toverland sluit zich aan bij het mondkapjesadvies van de overheid. Alle medewerkers en bezoekers van het Noord-Limburgse attractiepark worden dringend verzocht om een mondkapje te dragen in alle overdekte publieke locaties. Daaronder vallen de themagebieden Land van Toos en Wunderwald, plus andere overdekte horecalocaties, winkels, toiletten en stations van attracties.

"Het dragen van een mondkapje is een dringend verzoek, maar geen verplichting", staat in een personeelsmemo van Toverland. "Iedereen mag dus zelf bepalen om wel of geen mondkapje te dragen." Ze mogen ook op ín de achtbanen.

Medewerkers kunnen een mondkapje voor eenmalig gebruik vragen aan hun leidinggevende, of zelf een mondkapje meenemen. Die moet wel effen zijn. Binnenkort arriveren voor personeelsleden speciale donkerblauwe stoffen exemplaren. Voor bezoekers worden op dit moment geen mondkapjes verkocht.

Beleid
Sommige parken kiezen ervoor om medewerkers verplicht mond- en neusmaskers te laten dragen. Voorbeelden zijn Duinrell, Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Toverland wil zo ver nog niet gaan. Daarmee hanteert het park hetzelfde beleid als de Efteling en Walibi Holland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be