Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling past Raveleijn-show aan na kritiek

03-10-2020, 17.21 uurBeeld: Jeroen Schulz

De Efteling heeft verschillende kleine aanpassingen doorgevoerd bij paardenshow Raveleijn. Sinds begin juli is in het attractiepark een afgeslankte versie van de voorstelling te zien, vanwege het coronavirus. Die werd afgelopen zomer bijzonder slecht ontvangen.

Nu is de show vernieuwd. Zo zijn de stemmen van de personages opnieuw ingesproken, om het verhaal duidelijker te maken. Ook werden de vechtscènes aangepast. De alternatieve voorstelling duurt bijna twaalf minuten.

Vóór de coronacrisis duurde Raveleijn nog ruim twintig minuten. Verschillende onderdelen werden geschrapt om geld te besparen, waaronder dé blikvanger van de show: de vuurspuwende draak Draconicon. Het verhaal gaat nu niet meer over het bevrijden van een magische stad, maar over het trainen van ruiters.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be