Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam plaatst Trump in quarantaine na coronabesmetting

02-10-2020, 14.39 uur

Nu de Amerikaanse president Donald Trump besmet is met het coronavirus, grijpt ook Madame Tussauds Amsterdam in. De toeristische attractie in de hoofdstad heeft besloten om het wassen beeld van Trump - heel toepasselijk - in 'quarantaine' te plaatsen.

Wie het wassenbeeldenmuseum passeert, ziet dat Trump is afgezonderd van de rest van de bewoners van Madame Tussauds. Hij staat achter een groot raam met zwart-gele-linten en waarschuwingsbordjes met de tekst "Caution, quarantine area". Ook draagt hij een mondkapje.

Vanochtend meldde de president zelf op Twitter dat hij en zijn vrouw Melania positief getest zijn op het coronavirus. Het koppel gaat in isolatie. Eerder bleek Trumps adviseur Hope Hicks het coronavirus al opgelopen te hebben. Het is onduidelijk of Trump symptomen van COVID-19 vertoont.

Wiet roken
De Nederlandse vestiging van Madame Tussauds is niet vies van ludieke acties rond de president. Eerder werd het beeld van Trump al op straat gezet, als reactie op een inreisverbod voor Europeanen in Amerika. Ook liet het museum een acteur met een Trump-masker wiet roken en haring happen.

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be