Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stopt noodgedwongen met shows in Efteling Theater

02-10-2020, 15.10 uurBeeld: @EftelRok

Er zijn voorlopig geen shows te zien in het Efteling Theater. De afgelopen maanden werd de theaterzaal gebruikt voor een Sprookjesboom-voorstelling. Aangescherpte coronaregels zorgen ervoor dat daar in het vervolg slechts dertig personen toegelaten kunnen worden.

Dat is te weinig om de gratis toegankelijke show door te laten gaan, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. In totaal telt de zaal 952 zitplaatsen.

De handpoppenshow ging half juli in première onder de noemer Sprookjesboom Zomerconcert. Eigenlijk zou de voorstelling tot eind augustus draaien. Wegens succes besloot de Efteling om de productie te verlengen in alle weekenden en vakanties tot en met 15 november, onder de noemer Sprookjesboomconcert.

Openluchttheater
Ter vervanging zal er in de weekenden en vakanties een kleinschalige Sprookjesboom-show opgevoerd worden in het Openluchttheater in het Sprookjesbos. Die was daar doordeweeks ook al te zien.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be