Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Exclusieve avonden voor Efteling-medewerkers geschrapt vanwege corona

02-10-2020, 01.09 uur

Efteling-medewerkers krijgen toch niet de kans om de nieuwe versie van watershow Aquanura als eerste te zien. Volgende week gaat een bijzondere uitvoering van het bekende fonteinenspektakel in première, met muziek van Guus Meeuwis. Eigenlijk zouden personeelsleden van het attractiepark de primeur krijgen.

Zij waren uitgenodigd voor exclusieve previewavonden, op maandag, dinsdag en woensdag. Die uitnodiging is inmiddels weer ingetrokken, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. De bijeenkomst zou vallen onder evenementen in de buitenlucht en daar mogen van het kabinet maximaal veertig personen aanwezig zijn.

Vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen zou het niet verantwoord zijn om grotere groepen samen te laten komen. "We nemen de coronamaatregelen uiteraard serieus", aldus de voorlichter. Ook bij de officiële première op donderdagavond, bedoeld voor journalisten en andere genodigden, verandert het één en ander. "Een groot deel van de gasten is afgezegd."

Uitzondering
Vanaf vrijdag 9 oktober is de nieuwe Aquanura-show te zien voor reguliere bezoekers. Opvallend genoeg hebben de aangescherpte coronaregels dan geen invloed meer op het aantal toeschouwers dat wordt toegelaten. Voor pretparkgasten maakte het kabinet namelijk een uitzondering.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be