Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween Fright Nights in Walibi Holland nu al op vier dagen uitverkocht

02-10-2020, 15.53 uur

Het gaat hard met de tickets voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Vanwege de coronaregels laat het pretpark dit jaar slechts een fractie van het gebruikelijke aantal bezoekers toe. Daardoor zijn entreebewijzen veel sneller uitverkocht dan voorheen.

Op dit moment kunnen via walibi.nl al geen toegangskaarten meer besteld worden voor zaterdag 10 oktober, zaterdag 17 oktober, zaterdag 24 oktober en zaterdag 31 oktober. Walibi maakt zelf geen exacte bezoekersaantallen bekend, maar volgens ingewijden hanteert het park ongeveer een kwart van de reguliere capaciteit. Die schommelt rond de 24.000 bezoekers.

Voor sommige dagen kunnen bezoekers bovendien geen VIP Pass of ticket voor een meet-and-greet met Eddie de Clown meer aanschaffen. Ook die zijn zeer beperkt beschikbaar.

Afstand
Volgens een woordvoerder van Walibi bestaat er een mogelijkheid dat er voor de niet-beschikbare dagen later extra tickets worden toegevoegd. "Maar dat is geen zekerheid. Het hangt af van heel veel factoren. We willen ervoor zorgen dat gasten altijd anderhalve meter afstand kunnen houden, zodat ze echt een exclusieve ervaring voorgeschoteld krijgen."

De Halloween Fright Nights vinden plaats op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 10 oktober en 1 november, met uitzondering van donderdag 29 oktober. Op vrijdagavond 9 oktober is er een speciale voorpremière.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be